home | works | exhibitions | publications | reviews | contact

HIRO MATSUOKAReviewsXerrada amb Hiro Matsuoka

Marcelo Aurelio


El proper dimarts 5 d’abril a les 20h se celebrarà a l’espai Barcelona Visions la quarta sessió de Declaració Fotogràfica.

Declaració Fotogràfica és la concreció d’un espai i d’un temps real per aprofundir en un projecte fotogràfic (acabat o en curs) en presència d’un autor. Partint de la presentació d’imatges, s’estableix una conversa bidireccional entre l’autor i els assistents per a l’intercanvi d’impressions, experiències, decisions, sentits, altes llums i zones d’ombra que envolten i conformen el procés creatiu i, en conseqüència, la sèrie final, l’evolució d’aquesta al llarg del temps i el seu futur.

Aquesta sessió comptarà amb la participació del fotògraf Hiro Matsuoka, que el proper 7 d’abril inaugura una exposició a la galeria Esther Montoriol. Matsuoka parlarà de la seva fascinació i lluites amb la fotografia. Es mostraran 100 imatges seleccionades, incloent treballs no publicats de la seva primera època així com d’altres inclosos en les seves últimes publicacions.

La sessió serà en anglès i hi haurà traducció immediata. L’aforament és limitat i, per tant, és imprescindible la reserva de plaça. Els interessats a assistir a la xerrada poden inscriure’s enviant un correu a l’adreça info@barcelonavisions.com.
Barcelona Photobloggers, 02.04.2016


© 2024